Komentara: 0
Pregleda: 1624

Fudbal: "Bačka 1901" počela pripreme za nastavak sezone

21.01.2020. u 16:27h
Izvor: Subotica.com
Fudbalski klub "Bačka 1901" počeo je pripreme za prolećni deo prvenstva u Srpskoj ligi, grupa Vojvodina. Ambicije subotičkog srpskoligaša su jasne, posle okončanog prvog dela na drugoj poziciji, nastavlja se ostvarivanje zacrtanog cilja - plasman u viši rang.
Fudbal: "Bačka 1901" počela pripreme za nastavak sezone

Fudbaleri "Bačke 1901", pod vođstvom šefa struke Sava Pavićevića i njegovih saradnika, počeli su pripreme za nastavak sezone u kojoj je cilj da se izbori plasman u Prvu ligu.

Igrače i sve prisutne prvo je pozdravio Roberino Širola, ispred Uprave kluba. Poželeo im je dobre pripreme, bez problema i da ih povrede zaobiđu da se početak šampionata dočeka spremno.

Fudbal: "Bačka 1901" počela pripreme za nastavak sezone

Bačka će kompletne pripreme odraditi u Subotici na svojim terenima.

- Želja nam je da obezbedimo viši rang, ako ne bar da prvenstvo okončamo na drugoj poziciji jer kvalitet za to imamo. Čeka nas težak rad, ali verujem da su igrači bili aktivni tokom pauze i da će vrlo brzo ući u ritam. Kompletne pripreme ćemo odraditi u Subotici, gde ćemo odigrati i nekoliko kontrolnih utakmica. Za sada smo zakazali duele sa OFK Bačkom, Radničkim iz Sombora o omladinskim timom Spartaka. Biće još sigurno mečeva koje ćemo zakazati u narednim danima – rekao je Pavićević.

Fudbal: "Bačka 1901" počela pripreme za nastavak sezone

Tim kraj Somborske kapije pretrpeo je i promene, otišli su neki igrači, a angažovao je i nekoliko  novajlija da mladoj ekipi pomognu u ostvarenju cilja.

- Nosković je okončao karijeru, Rajkovača je otišao u somborski Radnički, a došli su Radosavljević, Vojičić, Cetina, Culibrk. Vratili su se Bursać i Orčaić, a i Simić se oporavio. Čekaju se još talentovani igrači Spartaka koji su jesenas nosili dres Bačke na pozajmici – objašnjava Sava Pavićević.

Fudbal: "Bačka 1901" počela pripreme za nastavak sezone

Jedini problem za sada je cuvar mreže, ali bi još neke pozicije u timu da se pojačaju.

- Moramo da dovedemo golmana, aa dobro bi došlo da angažujemo napadača i veznog igrača. Voleo bih da to bude što pre da se uklope u tim i što duže rade sa nama – jasan je šef struke subotičkih crveno-belih.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1624
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.