Komentara: 9
Pregleda: 1439

Fudbal: Bačka 1901 osvojila bod u Pančevu

15.10.2019. u 11:26h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Bačke 1901 nastavili su uspešan niz i sa teškog gostovanja doneli bod. Tim Sava Pavićevića odigrao je nerešeno (1:1) u Pančevu sa liderom Železničarom koji je do sada bio jedina ekipa sa maksimalnim učinkom.
Fudbal: Bačka 1901 osvojila bod u Pančevu

Bačka 1901 upisala je vredan bod u okviru 9. kola Srpske lige, grupa Vojvodina. Puleni trenera Pavićevića u finišu utakmice golom Lazića su izjednačili rezultat i prekinuli seriju domaćina od osam pobeda.

Utakmica je opravdala epitet derbija. Bilo je prilika na obe strane, ali je prvi deo susreta protekao bez golova. Subotičani su bili bliži da povedu, Anđić, Lučić nisu iskoristili povoljne prilike. Na drugoj strani Ivković i Plavšić nis bili precizni i mreže su ostale mirne posle 45. minuta igre.

U nastavku se povela veća borba, a domaćin je stigao prvi do vođstva. Posle slobodnog udarca, najviši u skoku bio je Aničić i glavom loptu poslao u mrežu Bačke – 1:0. Nisu posustajali Subotičani i posle prekida stigli su do izjednačenja. Glišović je izveo korner, Lazić je glavom loptu poslao iza leđa Kneževića za 1:1 i veliki bod.

Železničar – Bačka 1901 1:1 (0:0)
Aničić  69', Lazić  81'

Železničar: Knežević, Đorić (Mandić), Plavšić, Aničić, Ivković, Stojanović, Kovačević, Ilić (Petrović), Jovanović, Bašanović, Lazarević.

Bačka: Studen, Bjedov, Mezei, Anđić, Lučić (Lazić), Vujošević, Manojlović, Masalušić, Nosković, Glišović, Milić.

U narednom kolu Bačka 1901 dočekuje Bratstvo.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 1439
Povezane teme

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.