Komentara: 3
Pregleda: 1248

Fudbal: Bačka 1901 osvojila bod u Čelarevu

31.03.2019. u 17:50h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 osvojila je bod na gostovanju u Čelarevu odigravši nerešeno 1:1 sa ekipom ČSK Pivare u 21. kolu Srpske lige, grupa Vojvodina.
Fudbal: Bačka 1901 osvojila bod u Čelarevu

Fudbaleri Bačke nastavili su osvajanje bodova. U Čelarevu su odigrali nerešeno sa ekipom ČSK Pivare i u Suboticu se vratili neporaženi.

Igralo se otvoreno od starta meča. Stvarali su šanse i jedni i drugi, ali se na gol čekalo do isteka prvih pola sata igre. ČSK Pivara prva je došla do voćstva pogotkom Šušnjara. Pokušali su Subotičani da izjednače, ali nisu uspevali, pa se na odmor otišlo uz prednost domaćina.

Nastavak meča doneo je bolju igru Bačke. Nisu se štedeli Subotičani. Imali su inicijativu, veći posed lopte i na kraju zasluženo bolju igru krunisali golom. Manojlović je iskoristio svoju priliku i pretvorio je u gol za poravnanje 1:1 i osvajanje boda na gostovanju.

ČSK Pivara – Bačka 1901 1:1 (1:0)
Šljivančanin 33', Manojlović 76'

ČSK: Tankosić, Vujošević, Zirić, Jović, Balinović, Mršić, Tanasić, Ivković, Šljivančanin (Tasić), Trivunović (Leškov), Vujošević (Jovanić).

Bačka: Dokić, Jović, Jokić, Orčić (Manojlović), Tumbas, Lukić, Rajkovača, Bijelović, Masalušić, Milić , Glišović (Spremo).

Već u sredu, 3. aprila, Bačku čeka nova utakmica. Na terenu kraj Somborske kapije dočekuje Dinamo iz Pančeva od 16 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 3 nedelje
Komentara: 3
Pregleda: 1248
Povezane teme

fk bačka

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.