Komentara: 5
Pregleda: 1995

Fudbal: Bačka 1901 osvojila bod protiv Hajduka

25.04.2019. u 12:56h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 osvojila je bod u 26. kolu Srpske lige, grupa Vojvodina, odigravši nerešeno 1:1 sa Hajdukom iz Kule. Iako su gosti prvi stigli do prednosti, Subotičani su u finišu poravnali golom Milića iz kornera.
Fudbal: Bačka 1901 osvojila bod protiv Hajduka
Nastavili su fudbaleri Bačke 1901 pozitivnu seriju. Posle tri pobede vezane, odigrali su nerešeno 1:1 sa drugoplasiranom ekipom Hajduka iz Kule. Tim Sava Pavićevića i pored toga što je gudbio od prvog dela u završnici utakmice je izjednačio  i osvojio bod.

Gosti su od starta krenuli ofanzivno, stvorili neke prilike, ali ih nisu iskoristili. Međutim, nisu se predali Subotičani. Glišović je zapretio i za malo doveo crveno – bele u vođstvo. Borba se vodila na sredini terena, a potom su gosti nakon prekida stigli do prednosti. Vidović je glavom posle dobro izvedenog kornera loptu plasirao u mrežu domaćina. Mogli su do izjednačenja igrai Bačke, ali je posle pokušaja Luke Bijelovića lopta završila u korneru.

U nastavku je Bačka zaigrala mnogo agresivnije. Prodor i šut Rajkovače u 53. minutu, ali brani   Brać loptu šalje u kornerUzvratili su gosti, ali je Dokić ponovo bio siguran. Igrao se 89. minut Milić je izveo korner, Brać slabo reaguje i lopta po zemlji prelazi gol liniju – 1:1.

Bačka 1901 – Hajduk 1912  1:1 (0:1)
Milić 89' - Vidaković 33'

Bačka: Dokić, Spremo (Dobresko), Bjedov (Đurović), Jović, Jokić, Simić, Rajkovača, Milić, Orčić (Lukić), Glišović, Bijelović.

Hajduk: Brać, Babić, Tutnjević, Zličić (Miličković), Grgić (Krstanović), Vidaković, Davidov, Stoicev (Jovanić), Mijić, Jelić, Kojičić.

I u narednom kolu Bačka igra na domaćem terenu. Već  u subotu dočekuje ekipu Cementa iz Beočina. Utakmica se igra u 16 i 30.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 1 dan
Komentara: 5
Pregleda: 1995
Povezane teme

fk bačka

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.