Komentara: 4
Pregleda: 2031

Fudbal: Bačka 1901 nastavila pobedničku seriju

20.10.2019. u 17:40h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 nastavila je u pobedničkom ritmu i pred svojom publikom savladala Bratstvo iz Prigrevice sa 3:1. Subotičani su bili bolji, konkretniji i zasluženo uknjižili nova tri boda.
Fudbal: Bačka 1901 nastavila pobedničku seriju

Slavila je Bačka 1901 protiv Prigrevičana sa 3:1 u okviru 10. kola Srpske lige, grupa Vojvodina. Tim Sava pavićevića još jednom je pokazao odličnu igru koju su Lučić, Anđić i Nosković krunisali golovima za nove bodove.

Prvo poluvreme proteklo je u dobroj igri, uz nekoliko prilika na obe strane. Nosković je postigao gol, međutim nakon prekršaja nad golmanom prigrevičana, pa je taj pogodak poništen. Imali su gosti idealnu priliku da nakon perkida dođu do vođstva, na sreću Subotičana Vuković je bio neprecizan.Malo je falilo da Manojlović obraduje pristalice crveno – belih u finišu utakmice posle kornera dobro izvedenog od strane Nebojše Mezeija, ali je glavom loptu poslao pored gola i na odmor se otišlo bez golova.

Drugo poluvreme donelo je konkretniju igru Bačke koja je već u 60. minutu stigla do vodećeg gola. Manojlović je dobro centrirao, a Milan Lučić savlado Čučkovića. Nad Noskovićem je načinjen prekršaj u kaznenom prostoru, a siguran sa bele tačke bio je Anđić za prednost od 2:0. Za samo šet minuta Subotičani su uspeli tri gola da postignu. Strelac za prednostod 3:0 bio je Aleksandar Noasković. Uspeli su gosti da ublaže poraz i postignu počasni pogodak za konačnih 3:1.

Bačka 1901 – Bratstvo 1946 3:1 (0:0)
Lučić 60’, Anđić 63’ (p), Nosković 66’- Stanković 72’

Bačka: Studen, Vujošević (Kaluđerović), Mezei, Anđić, Masalušić, Rajkovača, Milić, Manojlović (Lazić), Glišović, Lučić, Nosković (Lukić).

Bratstvo: Čučković, Bulatović, Resanović, Vejnović, Tanasić, S.Vuković, N. Vuković, Kozomora (Makar), Šveljo, Stanković, Zorić (Zečević).

Bačka 1901 se u narednom kolu sastaje sa Kozarom u Banatskom velikom selu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 2031
Povezane teme

fudbalski klub bačka 1901

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.