Komentara: 2
Pregleda: 1763

Fudbal: Bačka 1901 bolja od Vršca (1:0)

10.03.2019. u 11:11h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 na startu prolećnog dela osvojila je tri boda. U 18. kolu Srpske lige, grupa Vojvodina Subotičani su savladali Vršac. Domaći tim je bio bolji i golom Masalušića slavio.
Fudbal: Bačka 1901 bolja od Vršca (1:0)

Dva tima koja su ukrstila koplja na terenu kraj Somborske kapije predvodili su treneri, Savo Pavićević, na klupi domaćina i Nenad Kovačević, trener Vrščana, nekadašnji igrači i kapiteni Crvene zvezde. Njihovi timovi prikazali su dobru igru u meču na startu prolećnog dela, a bodovi su zasluženo ostali u Subotici. Bačka je bila bolja od Vršca i slavila sa 1:0.

U prvom delu meča kraj Somborske kapije viđena je dobra igra, ali bez mnogo šansi za gol. Domaći tim je imao priliku da dođe u vođstvo, ali je lopta posle šuta Orčića završila pored gola. Gosti nisu ni jednom zapretili ozbiljnije i mreže su ostale mirne posle prvih 45. minuta igre.

Nastavak utakmice doneo je bolju i dinamičniju igru Bačke. Domaći tim je pokušavao da što pre dođe do vođstva. Orčić se našao u prilici. Pokušao je iskosa s desne strane, ali je lopta posle njegovog šuta bila lak plen za protivničkog golmana. Nešto kasnije Milić i Glišović nisu iskoristili svoe šanse. Međutim nakon slobodnog udarca koji je  izveo Tumbas i pogodio stativu, odbijenu loptu Nikola Masalušić je prihvatio i poslao u mrežu gostiju za 1:0 i tri boda na startu prolećne trke.

Bačka  1901 – OFK Vršac  1:0 (0:0)
Masalušić 65'

Bačka 1901: Dokić, Jović, Jokić, Orčić, Simić, Tumbas, Lukić, Dobresko (Spremo), Masalušić, Milić (Rajkovača), Glišović (Nenadović).

Vršac: Đulčić, Velemirović, Stanković, Stojanović (Čukić), Božić, Blagojević, Stankov (Vujević), Lazevski, Marković, Balan, Tošić (Belić).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 2 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 1763

Povezana vest

Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.