Komentara: 5
Pregleda: 1514

Fudbal: Bačka 1901 bolja od Radničkog

14.04.2019. u 13:31h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 upisala je pobedu u 24. kolu Srpske lige, grupa Vojvodina. Na terenu kraj Somborske kapije savladali su Subotičani Radnički iz Sremske Mitrovice sa 1:0, golom Jokića.
Fudbal: Bačka 1901 bolja od Radničkog

Upisali su fudbaleri Bačke 1901 još jedan trijumf. Na svom terenu savladali su Radnički minimalnim rezultatom i uknjižili nova tri boda.

Tokom prvog poluvremena Bačka je bila tim koji je diktirao ritam igre , dok su se gosti branili i pokušavali iz kontri po bokovima da ugroze domaćina. Subotičani su nakon prekida došli do vođstva golom Jokića.

U nastavku utakmice, Radnički je zaigrao ofanzivnije, ali to nije poremetilo domaći tim. Imali su igrači Bačke još nekoliko povoljnih prilika, nisu ih iskoristili. Kako se bližio kraj utakmice akteri oba tima su bivali sve nervozniji. Subotičani su sačuvali stečenu prednost, gostima nisu dozvolili da ugroze njihov gol i zasluženo su osvojili tri boda.

Bačka 1901 – Radnički (SM) 1:0 (1:0)
Jokić 23'

Bačka: Dokić, Tumbas, Masalušić (Bjedov), Jović,  Jokić, Simić, Rajkovača, Lukić (Dobresko), Orčić (Milić), Glišović, Bijelović.

Radnički: Čupić, Tomac, Kočijašević, Petrić, Trivan, Pavišić, Milošević (Jovičić), Herceg (Jovanović), Perović, Janković (Lacković) i Glišić.

U narednom kolu Bačka 1901 gostuje u Prigrevici gde će snage odmeriti sa Bratstvom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 1 nedelju
Komentara: 5
Pregleda: 1514
Povezane teme

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.