Komentara: 0
Pregleda: 2398

Formirano 15 od 36 Skupština Mesnih zajednica

26.07.2011. u 20:40h
Izvor: RTV Yueco
Formirano 15 od 36 Skupština Mesnih zajednica

Do sada je u Subotici konstituisan novi saziv u 15 od 36 Mesnih zajednica.

Novu Skupštinu i Savete dobile su Mesne zajednice Bački Vinogradi, Bačko Dušanovo, Bajnat, Centar I, Centar III, Dudova Šuma, Gat, Ker, Mali Bajmok, Mali Radanovac, Palić, Šupljak, Verušić, Višnjevac i Zorka. Na konstituisanje organa vlasti čeka još 21 Mesna zajednica, s tim da su konstitutivne sednice zakazane u svakoj od njih, dok je poslednji rok za formiranje sredina avgusta.

Ukoliko do tada ne budu formirane Skupštine Mesnih zajenica, ići će se na nove izbore, s tim da će se tada izbori održati i u novoformiranoj Mesnoj zajednici Mišićevo.

Sinoć je konstituisana Mesna zajednica Dudova Šuma. za predsednika Skupštine izabran je Vojislav Dedijer, a za zamenika Mladen Malbašić. Za predsednika Saveta izabran je Sava Papić, a za zamenika Silvija Prikajski. Za članove Saveta izabrani su dr Dušan Andrić i Kornelija Radaković.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2398
Povezane teme

mesne zajednice

skuština mesnih zajednica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.