Komentara: 13
Pregleda: 3273
Foto

Formirana "Mreža za razvoj Subotice"

24.03.2015. u 16:19h
Izvor: RTV City
U plavoj sali Gradske kuće održan je sastanak „Mreže za razvoj Subotice“ na kojem su učestvovali i predstavnik pokrajinskog sekretarijata za međuregionalnu saradnju Branislav Bugarski kao i zamenica direktora Kancelarije Vlade Republike Srbije za međunarodnu saradnju Ana Ilić.
Formirana "Mreža za razvoj Subotice"

Učesnicima sastanka predstavljeni su usvojeni ciljevi „Mreže za razvoj Subotice“, Sporazuma o saradnji ali i potpisivanje Sporazuma mreže za razvoj.EKIJA pa objavljujemo

Opšti cilj projekta u kojem učestvuju LER (Kancelarija za lokalno ekonomski razvoj), LDA (Centar Lokalne Demokratije) i Panonreg je uspostavljanje međusektorske mreže za razvoj Subotice, kroz njeno funkcionalno osnaživanje kao partnera lokalnoj samoupravi u realizaciji strategije održivog razvoja 2013-2022.

Uspostavljanje mreže za razvoj inicirala je lokalna samouprava Subotice, a projektom se nastavljaju aktivnosti na planu umrežavanja, u kontekstu implementacije strategije održivog razvoja i još važnije u okviru samog poziva na saradnju između lokalne samouprave i lokalnih NVO.

Formirana "Mreža za razvoj Subotice"

Takođe projekat ima za cilj osnaživanje „Mreže za razvoj“ u čijem sastavu je trenutno 30 članova: nevladinih organizacija, kulturnih i obrazovnih institucija, javnih preduzeća, razvojnih agencija za zajedničku pripremu i izradu razvojnih projekata u okviru novog IPA Programskog perioda 2014-2020 i novih rapoloživih EU fondova namenjenih i lokalnim samoupravama.

Izvor: RTV City
Sastanak Mreže za razvoj Subotice Sastanak Mreže za razvoj Subotice Sastanak Mreže za razvoj Subotice Sastanak Mreže za razvoj Subotice Sastanak Mreže za razvoj Subotice Sastanak Mreže za razvoj Subotice Sastanak Mreže za razvoj Subotice Sastanak Mreže za razvoj Subotice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 13
Pregleda: 3273
Povezane teme

branislav bugarski

mreža za razvoj subotice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.