Komentara: 39
Pregleda: 9739
Foto

Formiran Gradski odbor Pokreta socijalista

13.11.2013. u 12:24h
Izvor: RTV City
Izborna konvencija Pokreta socijalista održana je na Otvorenom univerzitetu u prisustvu predsednika te stranke Aleksandra Vulina kao i čelnika pokrajinskog odbora.
Formiran Gradski odbor Pokreta socijalista

Predsednik GO Pokreta socijalista je Svetlana Stipanović, nekadašnji član SRS i odbornica u SG koja je predstavljala udruženje "Subotička alternativa". Ciljevi za koje će se zalagati podrazumevaju otvorena pitanja mladih u gradu za koja kaže da ostale stranke ne rešavaju na pravi način. Osim toga u prvom planu ove  stranke biće i socijalna pitanja.

„Danas je formiran GO. Prvo što ćemo uraditi je formiranje mesnih odbora. Već imamo u najavi 15 mesnih odbora koje smo spremni da formiramo i kasnije idemo kroz niz medijskih nastupa, akcija u centru grada, promovisanje stranke i osnovnih principa na kojima je stranka zasnovana. Pošto sam odbornik u lokalnom parlamentu ja ću, koliko sutra, podneti zahtev i ući u odborničku grupu SNS. Svoj rad ću nastaviti u okviru odborničke grupe SNS.“ - Svetlana Stipanović, predsednica GO Pokreta Socijalista.

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin objasnio je da se saradnja sa republičkog prenosi i na loklani nivo te očekuje zajednički nastup sa SNS u slučaju pokrajinskih izbora.

„Mi smo parlamentarna stranka i naša koalicija je poznata. SNS i Pokret socijalista sarađuju na svim nivoima, sarađivaće i u Subotici, nema razloga da se to prekida. Mi se nadamo da ćemo vrlo brzo iz Subotice moći da krenemo u kampanju za nove pokrajinske izbore.“ - izjavio je Aleksandar Vulin, predsednik Pokreta socijalista

Između ostalog, Vulin se osvrnuo i na izbore na Kosovu i Metohiji istakavši da je neophodno da Srbi na izbore izađu u što većem broju.

„Kada izađu 17. novembra, a ja znam da će izaći 17. novembra, oni će pobediti na izborima, oni će formirati Zajednicu srpskih opština, oni će omogućiti da nesmetano nastavimo finansiranje života na Kosovu i Metohiji i oni će poručiti Prištini i svima drugima da će sami odlučivati o svojoj sudbini.“ - Aleksandar Vulin, preds. Pokreta socijalista

Izvor: RTV City
Formiranje Odbora Pokreta socijalista - Aleksandar Vulin Formiranje Odbora Pokreta socijalista - Aleksandar Vulin Formiranje Odbora Pokreta socijalista - Aleksandar Vulin Formiranje Odbora Pokreta socijalista - Aleksandar Vulin Formiranje Odbora Pokreta socijalista - Aleksandar Vulin Formiranje Odbora Pokreta socijalista - Aleksandar Vulin Formiranje Odbora Pokreta socijalista - Aleksandar Vulin Formiranje Odbora Pokreta socijalista - Aleksandar Vulin
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 39
Pregleda: 9739
Povezane teme

pokret socijalista

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.