Komentara: 21
Pregleda: 15891

Fontana u jezeru Palić - svečano puštanje u rad u nedelju

15.04.2011. u 04:42h
Fontana u jezeru Palić - svečano puštanje u rad u nedelju

Za posetioce sajta Subotica.com ekskluzivno smo obezbedili fotografije i video snimak nečega što će od narednih dana ulepšavati šetnje svih nas na Paliću.

Ova fontana verovatno će, i nadamo se predstavljati samo jednu od stvari koje će Subotičane u još većem broju privlačiti na Palić. Šta bi još trebalo? Mnogo toga!

Ali hajde da ne budemo (odmah) kritični, nego da pozdravimo ovaj gest i uz obavezu (apelujemo javno ovim putem) da u nekim narednim danima dobijemo i neke druge, zanimljive sadržaje i resurse kojima je priroda nesebično obdarila Palić (is)koristimo u najvećoj mogućoj meri.

Prema informacijama sa kojima raspolažemo, zvanično otvaranje fontane predviđeno je za današnji dan, u toku kojeg je planirano i postavljanje zvučnika, koji bi sa Ravelovom muzikom upotpunili užitak boravka pokraj jezera.

Pokušaćemo fotografijama fontane (klikni za fotografije) i video prilogom u nastavku da Vam makar jednim delom dočaramo kako sve to izgleda, ali za potpuni ugođaj, apsolutna preporuka je odlazak na lice mesta!

Napomena: 
Svečano puštanje u rad bilo je previđeno za večeras, ali se zbog vremenskih prilika odlaže za nedelju, 17. april u večernjim časovima.

Postavljeno pre 13 godina i 1 nedelju
Komentara: 21
Pregleda: 15891
Povezane teme

palić

palićko jezero

fontana Palić

fontana u Paliću

fontana Jezero Palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.