Komentara: 2
Pregleda: 3579
Foto

FK "Vinogradar" obeležio 70 godina postojanja

08.08.2017. u 11:53h
Izvor: Subotica.com
FK "Vinogradar" obeležio 70 godina postojanja

Član Područne fudbalske lige Subotice, FK "Vinogradar" sa Hajdukova, proteklog vikenda proslavio je 70 godina postojanja. U subotu snage su odmerili igrači Spartaka i Vinogradara, igrači U10 i U13. U konkurenciji mališana do 10 godine domaći su pobedili sa 5:4, a kod dečaka do 13 godine slavili su igrači Spartaka sa 4:0.

Narednog dana, u nedelju, prvo su igrali veterani Vinogradara i ekipe glavnog sponzora kluba, ekipa Masterplasta. U izuzetno teškim temperaturnim uslovima bolje su snalašli domaći igrači i pobedili sa 9:2.

FK "Vinogradar" obeležio 70 godina postojanja

Centralna utakmica oigrana je između seniorskih timova Vinogradara i Horgoša 1911. Gosti su poveli sa golom Gabrijela Kolompara, ali domaći preokrenuli rezultat, i sa golovima Tihomira Engija i Čaba Nagela pobedili sa 2:1.

Na svečanoj dodeli diplome goste su pozdravili Janoš Nagel, predsednik FK "Vinogradar", Goran Drača, predsednik Gradskog fudbalskog saveza, Nenad Nikolić, predsednik Područnog fudbalskog saveza i Robert Šorš, predsednik FK Horgoš 1911, novi član Područne lige Subotice.

Domaćini su se zahvalili svima koji su na bilo koji način pomogli Vinogradaru u proteklih 70 godina postojanja, a zahvalnicu je dobio i Draško Kapor, koji je jedini živ među osnivačima FK "Vinogradar".

Izvor: Subotica.com
Proslava 70 godina postojanja i rada FK "Vinogradar" iz Hajdukova Proslava 70 godina postojanja i rada FK "Vinogradar" iz Hajdukova Proslava 70 godina postojanja i rada FK "Vinogradar" iz Hajdukova Proslava 70 godina postojanja i rada FK "Vinogradar" iz Hajdukova Proslava 70 godina postojanja i rada FK "Vinogradar" iz Hajdukova Proslava 70 godina postojanja i rada FK "Vinogradar" iz Hajdukova Proslava 70 godina postojanja i rada FK "Vinogradar" iz Hajdukova Proslava 70 godina postojanja i rada FK "Vinogradar" iz Hajdukova
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3579
Povezane teme

fudbalski klub vinogradar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.