Komentara: 0
Pregleda: 1836

FK "Subotica" (2003) osvojio titulu šampiona Srbije u futsalu

06.03.2015. u 10:57h
Izvor: Subotica.com
Dečaci Fudbalskog kluba "Subotica" (2003) učestvovali su 1. marta u Krupnju na završnom turniru Futsal asocijacije Srbije za prvaka Srbije i u finalu savladali domaću ekipu sa 3:1 i tome osvojili titulu šampiona u ovoj uzrasnoj kategoriji.
FK "Subotica" (2003) osvojio titulu šampiona Srbije u futsalu

FK "Subotica" je u grupi pobedila Vrnjačku Banju 6-1 i Krupanj 2-0 pa je na taj način obezbedila plasman u finale. U finalu su pobedili domaćina turnira RAĐEVAC KRUPANJ 3-1 i bez poraza osvoili titulu Prvaka Srbije u futsalu za 2003. godište.

Dodela nagrada je osim pehara za osvojeno prvo mesto donela i dve pojedinačne nagrade jer je Radovanović Nikola proglašen za najboljeg igrača,a Paprić Nikola za najboljeg golmana turnira.

FK "Subotica" je nastupala u sastavu: Paprić Nikola, Jovanović Vanja, Radovanović Nikola, Mirosavljević Miloš, Mirosavljev Nićifor, Vuković Dejan, Travica Nebojša, Virag Viktor i Nikolić Branko, dok je ekipu sa klupe vodio trener Zlatko Zvekanov.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1836
Povezane teme

fudbalski klub subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.