Komentara: 1
Pregleda: 8457

FK Spartak Zlatibor voda dobio nove članove UO

10.09.2009. u 10:24h
Izvor: Dnevnik "Danas"
<p>Novi "superliga&scaron;", fudbalski klub Spartak Zlatibor voda dobio je i novi Upravni odbor, odnosno stari UO je pro&scaron;iren novim članovima - &bdquo;u cilju &scaron;to boljeg funkcionisanja", kako obja&scaron;njavaju u klubu.</p>
FK Spartak Zlatibor voda dobio nove članove UO

U novom - proširenom UO našla su se gotovo sve sama poznata imena - Žika Janić, vlasnik građevinske firme „Razvoj", „Mitar Nikolić", vlasnik firme „Tehnokop", Srđan Đurica, Čaba Kern, vlasnik firme „Cimgas", Bogdan Laban, predsednik subotičkog DSS i direktor Elektrovojvodine Subotica, Jožef Kasa, direktor Agrobanke u Subotici i predsednik UO Agrokombinata, Saša Vučinić, gradonačelnik Subotice, Gojko Radić, predsednik subotičke SNS, Lazar Dulić, savetnik direktora Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine, Šandor Šomođi, stečajni upravnik Agrokombinata i Tomislav Stantić, državni sekretar u Ministarstvu zdravlja.

Predsednik kluba Dragan Simović kaže da od novih članova UO očekuje podršku Spartaku za opstanak u ligi, ali i angažovanje na okupljanju mladih. Izborom ovakvog sastava UO napravljen je spoj političkih i privrednih struktura koje bi, kako očekuju u klubu, trebalo da doprinesu boljim uslovima za Spartak i sport uopšte.

Izvor: Dnevnik "Danas"
Postavljeno pre 14 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 8457
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.