Komentara: 7
Pregleda: 4731

FK "Spartak" u prvi tim uveo četiri omladinca

07.05.2014. u 11:09h
Izvor: Subotica.com
Na samo tri kola do kraja, s obzirom da je obezbeđen status superligaša, Spartak je već u mislima oko rekonstrukcije tima u želji da naredne sezone budu još konkurentniji. Iako prvenstvo još nije završeno, jedan od prvih koraka na koji su se u Klubu odlučili je "prekomanda" četvorice omladinaca ovog kluba koji su po uspešnom završetku sezone u svom takmičenju dobili priliku da se dokažu i nametnu za sledeću sezonu u Super ligi.
FK "Spartak" u prvi tim uveo četiri omladinca

Do kraja sezone takmičenja u fudbalskoj Jelen super ligi u sezoni 2013/14 privodi se kraju. Fudbalski klub Spartak je posle sasvim zadovoljavajućeg prvog dela sezone bio u konkurenciji za izlazak u Evropu, ali prolećni deo je doneo nešto lošije igre i veliki broj izgubljenih bodova koji su Spartak doveli u brigu za opstanak u najjačem rangu nacionalnog fudbalskog prvenstva.

Par kola do kraja Spartak je ipak uspeo da obezbedi opstanak i mirnu završnicu prevenstva.

U skladu sa klupskom strategijom afirmacije mladih igrača i oslanjanja na sopstvene kadrove juče su četiri omladinca Spartaka priključena prvom timu. U pitanju su igrači Aleksa Matić, Bojan Čiča, Nenad Vukoičić i Zvonko Jakovljević koji su ove sezone sa svojom ekipom osvojili plasman u viši rang takmičenja, Kvalitetnu ligu Srbije za omladince.

Njihove dobre partije nisu promakle sportskom sektoru kluba, na čiji predlog je Uprava kluba na čelu sa predsednikom Draganom Simovićem, rešila da ih nagradi za dobre partije ove sezone, tako da su, od juče, sva četvorica priključena prvom timu Spartaka, a kako stvari stoje, verovatno će dobiti šansu i da zaigraju na jednoj od tri preostale utakmice u prvenstvu.

Takođe treba istaći da je mladi Spartakov igrač Bojan Čiča dobio i poziv da se priključi  mladoj (U19) reprezentaciji Srbije koju predvodi Veljko Paunović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 4731
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.