Komentara: 0
Pregleda: 2444

FK Spartak: "Sve će biti lakše kad počne prvenstvo"

08.08.2009. u 20:48h
Izvor: RTS
<p>Trener novog superliga&scaron;a Spartaka iz Subotice Zoran Milinković ističe da je najvažnije da nema problema sa povredama igrača, a o mogućnostima ekipe će se znati vi&scaron;e kad počne prvenstvo.</p>
FK Spartak: "Sve će biti lakše kad počne prvenstvo"

Zoran Milinković smatra da će takmičenje u Superligi biti veoma izjednačeno, izuzimajući, naravno, Partizan, Crvenu zvezdu i Vojvodinu, ali veruje da željeni rezultati subotičkog tima neće izostati.

''Rano je još za ocenu učinka na pripremama. Najvažnije je da pružamo maksimum, puno radimo i isprobavamo. Sve će biti lakše kad počne prvenstvo. Superliga je daleko zahtevnije takmičenje u odnosu na ono u kome smo se takmičili prošle sezone, pa činimo sve da u njega uđemo maksimalno spremni'', izjavio je Milinković za Sport.

Sudeći po pripremnim mečevima Subotičana, u kome su ostvarili učinak od šest pobeda, a po jednom su remizirali i izgubili, okosnice novog tima Spartaka trebalo bi da budu Igor Popović i iskusni Vidak Bratić u odbrani, kao i Janjuš i Ubiparip, koji su sve efikasniji, uz naravno kapitena Torbicu i par mlađih igrača.

Izvor: RTS
Postavljeno pre 14 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2444
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.