Komentara: 4
Pregleda: 2221

FK "Spartak" sutra u Novom Pazaru bez podrške svojih navijača

17.10.2014. u 11:38h
Izvor: Subotica.com
Posle dvonedeljne pauze u superligaškom rangu fudbaleri Spartaka u subotu će se sastati sa ekipom Novog Pazara na nezgodnom gostovanju iz više razloga, pogotovo posle nedavnih dešavanja koji nemaju veze sa sportom. Meč se igra od 19 časova.
FK "Spartak" sutra u Novom Pazaru bez podrške svojih navijača

FK "Spartak" na stadionu u Novom Pazaru neće imati podršku svojih simpatizera s obzirom da se klub izjasnio da neće organizovano voditi podršku, a rukovodstvo kluba iz Novog Pazara odlučilo je da ne obezbedi prostor na tribini za gostujuće navijače, što dalje implicira da bilo kakav ulazak Marinaca na stadionu u Novom Pazaru u sopstvenoj organizaciji neće biti moguć.

– "FSS je taj susret okarakterisao utakmicom visokog rizika, pa smo posle sastanka svih služi bezbednosti doneli odluku da za goste ne predvidimo prostor na tribinama. Spartak se izjasnio da neće voditi svoje simpatizere, a zbog posebnih mera nismo u poziciji da primimo njihove navijače koji bi, eventualno, došli u sopstvenoj organizaciji" – rekao je Redžep Korać, generalni sekretar FK "Novi Pazar".

Fudbaleri Spartaka jutros u 9 su održali poslednji trening pred dug put za Novi Pazar, na koji kreću danas u 12 časova. S obzirom na naporno putovanje fudbaleri Spartaka neće večeras trenirati na terenu u Novom Pazaru, već će to uraditi sutra prepodne.

Spartak posle osam odigranih kola nalazi se na 5. mestu tabele Jelen Super lige, dok su Pazarci na 8. sa četiri poraza.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2221
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.