Komentara: 5
Pregleda: 4042

FK "Spartak" privodi kraju pripreme u Budvi

05.02.2014. u 16:15h
Spartak provodi svoj deveti dan boravka u Budvi. Momci vredno rade pod nadzorom šefa struke Dragana Kanatlarovskog, na terenima Jaza i do sada su već odigrali pet kontrolnih utakmica. Ušli su u poslednju nedelju priprema, koje je po oceni Damira Džimovića, izvršnog direktora protiču u odličnim uslovima i dobroj atmosferi.
FK "Spartak" privodi kraju pripreme u Budvi

Na početku pripremih utakmica, u prvoj proveri Spartak je igrao nerešeno sa podgoričkom Budućnosti, zatim je pobeđen Lovćen (1:3), pa je igrano nerešeno sa kotorskim Bokeljom (1:1), da bi prvog dana februara Spartak doživeo prvi poraz na pripremama i to od Mogrena (4:2), dok je juče pobeđen Mornar sa 0:2.

Fudbaleri Spartaka ušli su u poslednju nedelju priprema koja su po oceni Damira Džimovića, izvršnog direktora dosada protekle u dobroj atmosferi i odličnim uslovima:

"Dosadašnje pripreme ocenjujem na veoma visokom nivou. Imali smo sreću sa vremenskim uslovima i na Zlatiboru i u Budvi. Služi nas vreme, nema povreda, dobra je atmosfera a fudbaleri bez pogovora izvršavaju sve zadatke. Tako da smo do sada odradili i više nego što smo očekivali. Mislim da ćemo spermno ući u nastavak sezone koja je za nas takmičarski veoma bitna." - izjavio je Džimović.

Aleksić više nije prvi golman kluba?

FK "Spartak" privodi kraju pripreme u Budvi

(foto: FK "Spartak")

Spartak je ušao u poslednju nedelju priprema u Budvi. Svi igrači su dobili priliku jedino reprezentativni golman Branimir Aleksić nije.

– Stav kluba je da golman Aleksić ne može da brani jer nije hteo da produži ugovor sa Spartakom. Na leto mu ističe ugovor i klub je želeo da produži saradnju sa njim, pogotovo što je mnogo uloženo u njegov razvoj. Aleksić je subotičko dete i želeli smo da ostane kod kuće i u klubu gde je ponikao dok mu se ne ukaže povoljan angažman. Nije pristao na ponuđene uslove i zbog toga je stav kluba da ne može da brani – rekao je Damir Džimović, izvršni direktor Spartaka.

Aleksić trenira sa ekipom u Budvi kao da nema nikakvih problema, ali ne može da igra.

Dejan Savičević posetio ekipu Spartaka i trenera Kanatlarovskog

FK "Spartak" privodi kraju pripreme u Budvi

(foto: FK "Spartak")

Bazu Subotičana koji su smešteni u hotelu Blue Star u centru „Budve“ u nedelju je posetio Dejan Savićević, fudbalska legenda i predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore. Razlog posete je susret sa nekadašnjim saigračem a danas šefom struke subotičana, Draganom Kanatlarovskim.

Fudbaler Vojvodine Janko Tumbasević prešao u Spartak

Fudbalski klub Vojvodina saopštio je da će Janko Tumbasević do kraja sezone igrati na pozajmici u Spartaku. Tumbasević ima 29 godina, igra na poziciji zadnjeg veznog, a u karijeri je još bio član Zete, Dačije i Zimbrua. Za nacionalni tim Crne Gore odigrao je četiri meča.

Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 4042
Povezane teme

fudbalski klub spartak

branimir aleksić

damir džimović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.