Komentara: 0
Pregleda: 4306

FK "Spartak" pomaže Sapčane sa 12.000 flašica vode

18.05.2014. u 17:03h
Izvor: Subotica.com
Uprava i igrači FK "Spartak" su u petak poslali preko 12.000 flašica vode kao pomoć ugroženom stanovništvu u Šapcu. Uz pomoć svojih sponzora koji su obezbedili transport fudbaleri su se samoinicijativno odrekli vode koju koriste za utakmice i treninge i u dogovoru sa Upravom prosledili to ugroženim žiteljima Srbije na području opštine Šabac.
FK "Spartak" pomaže Sapčane sa 12.000 flašica vode

Kapiten Fudbalskog kluba "Spartak" Vladimir Torbica saopštio je danas da je subotički klub svoj doprinos ublažavanju posledica katastrofalne nepogode koja je pogodila jedan deo Srbije dao kroz slanje flaširane pijaće vode.

- "Kada smo videli kakva je katastrofa zadesila stanovništvo naše zemlje rešili smo da se organizujemo I uputimo pomoć. U četvrtak u večernjim časovima smo sa Upravom kluba dogovorili da pošaljemo 12 paleta flaširane vode koja je deficitarna u ugroženim područjima a koja nama inače služi za treninge I utakmice. Cela akcija je organizovana u petak u prepodnevnim satima. Iskreno se nadam da smo donekle uspeli da damo doprinos u borbi sa stihijom koja je zadesila našu zemlju. Za kraj želim da kažem da smo mi u Spartaku uvek, shodno našim mogućnostima, pomagali ugroženom stanovništvu, a to ćemo sigurno raditi i ubuduće." - izjavio je Torbica

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4306
Povezane teme

fudbalski klub spartak

poplava

donacija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.