Komentara: 0
Pregleda: 2341

FK "Bačka 1901" do boda protiv ČSK u poslednjim sekundama meča

27.09.2014. u 20:56h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Bačke u okviru 7. kola Srpske lige, grupa "Vojvodina" dočekali su danas plrvoplasiranu ekipu ČSK Čelarevo i u uzbudljivoj završnici uspeli da se izbore za jedan bod. Posle tri vezana poraza ovo je izuzetno značajn rezultat. U narednom kolu Bačka 1901 gostuje u Starim Banovcima ekipi Dunava. Utakmicu je posmatralo oko 200 gledalaca.
FK "Bačka 1901" do boda protiv ČSK u poslednjim sekundama meča

Na stadionu kraj Somborske kapije igran je zanimljiv susret u kojem je preko 200 gledalaca moglo videti vrlo dobar fudal koji su prikazali igrači i jednog i drugog tima.

U prvih 45 minuta nije  bilo golova, ali je ono proteklo u terenskoji inicijativi Bačke. Za ekipu ČSK-a, na ovom meču, nisu nastupila 3 standardna fudbalera zbog obaveza u amaterskoj reprezentaciji, pa je domaći klub koji je nanizao tri vezana poraza, u tome video svoju šansu.

U nastavku utakmice igrao se brži i kvalitetniji fudbal. Domaći fudbaleri opsedali su gol vrlo dobrog Tankosića, ali pogotka nije bilo. U 69. minutu, jedna od retkih kontri gostujućeg tima, Trifković desetak metara udaljen od gola Tasića šutira po zemlji, golman Bačke kratko odbija loptu, ali na žalost domaćina, ona se ponovo vraća Trifkoviću koji je ovoga puta rutinirano gurnuo loptu pored nemoćnog Tasića, u gol Bačke.

Nakon toga, domaći fudbaleri su krenuli na sve ili ništa, a u nadoknadi vremena Pavlović je oborio najboljeg pojedinca utakmice, Puhalaka, u kaznenom prostoru, a sudija Mijailović pokazuje na belu tačku. Pogotkom Radosavljeva iz penala, Bačka je zasluženo došla do boda.

BAČKA 1901 – ČSK PIVARA 1:1  (0:0)
Trifković 69', Radosavljev 90+3 (11m)

Sudija Blagoje Mihailović iz Vršca podelio je čak šest žutih kartona, od toga Kiš i Svitić za Bačku, dok su kod gostiju "požuteli" Balinović, Tepić, Pavlović i Jelić.

Za igrača utakmice proglašen je Nenad Puhalak (Bačka 1901).

Bačka je igrala u sastavu: Tasić, Kiš, Savović, Svitić, Ušumović, Bačić (Panić), Matić, Radosavljev, Puhalak, Vojvodić, Damjanović (Kozoš). Za ČSK nastupili su: Tankosić, Ljubičić-Mijić, Kočović, Stanić (Jovanić), Balinović, Kerkez, Grgić (Pavlović), Jelić, Trifković, Tanasić, Tepić (Pankarićan)

U narednom kolu Bačka 1901 gostuje u Starim Banovcima ekipi Dunava.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2341
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.