Komentara: 1
Pregleda: 4885

Finansijska policija u socijalnoj ustanovi

27.03.2010. u 15:09h
Izvor: RTV Yueco
Finansijska policija u socijalnoj ustanovi

Direktorica gradskog centra za socijalni rad Ljiljana Popović podnela je ostavku na tu funkciju, a Gradsko veće je na svojoj vanrednoj sednici prihvatilo tu ostavku, a za novog v.d. rukovodioca postavio Draganu Vuković, diplomiranog socijalnog radnika iz Subotice.

Prema zvaničnoj verziji, ostavka Ljiljane Popović je lični čin, a povod su lični razlozi. Danas, međutim, nezvanično saznaje da je u ovom centru bilo dosta finansijskih problema, ali i određenih nezakonitosti u radu, kojima se bave istražni organi, odnosno finansijska policija. Zbog takve situacije iz političkih struktura je od Ljiljane Popović i zatraženo da ode sa mesta rukovodioca, mada, kako se tvrdi, odgovornost za postojeću situaciju snose pojedini njeni saradnici.

Gradonačelnik Subotice Saša Vučinić je medijima izjavio da je slučaj sa nestankom 13.000 evra, za koji se vezuju najnoviji događaji u Centru, star nekoliko meseci, i da je sam Centar o tome obavestio policiju, te da je istraga u toku. On je, međutim, napomenuo da se „od direktora preduzeća ili ustanova koje je imenovao grad očekuje da zaista vode firmu, a ne da to čini neko ko je u preduzeću po funkciji ispod direktora".

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 4885
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.