Komentara: 8
Pregleda: 5874

Festival „Omladina“ uz Bajagu i instruktore

04.10.2012. u 01:52h
Izvor: SuMedija
U ponedeljak je završen konkurs za Festival „Omladina“ koji ove godine, posle dve decenije pauze, ponovo ima takmičarski program. Festival će se održati 07. i 08. decembra u Hali sportova, Velikoj većnici Gradske kuće i Klubu „Mladost“.
Festival „Omladina“ uz Bajagu i instruktore

- Na konkurs je stiglo 192 rada iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Slovenije, Mađarske i Bugarske – kaže direktor Festival „Omladina“, Gabor Lenđel. – Koliko je „Omladina“ bila važan muzički događaj u ex Jugoslaviji govori i podatak da imamo prijave iz svih bivših republika, a posebno mi je drago što se uključuju i mladi muzičari drugih zemalja iz regiona, kao što su Mađarska i Bugarska.

Takmičarski deo ovogodišnjeg Festivala „Omladina“, prvog nakon dve decenije pauze, održaće se 08. decembra u Hali Sportova. Eksluzivno, za portal SUmedija i „Subotičke novine“, Gabor Lenđel otkriva ko će biti gost takmičarske večeri:

Po tradiciji starih festivala, takmičarske večeri su uvek imale neki veliki bend kao gosta, priča Lenđel.  Ove godine to je grupa „Bajaga i instruktori“ koja će održati koncert za publiku u Hali sportova.

Prvog dana „Omladine“, 07. decembra, u Velikoj većnici Gradske kuće, u okviru „Večeri retrospektive“, na programu je koncert Ibrice Jusića. Nakon toga, u Klubu „Mladost“ nastupiće i Tomaž Domicelj, Vlado i Bajka, Brane Likić i nekoliko subotičkih bendova.

Festival Omladina Subotica

U nastavku pogledajte 2 foto albuma sa prethodnog Festivala.

Izvor: SuMedija

Festival "Omladina"

Festival "Omladina" Festival "Omladina" Festival "Omladina" Festival "Omladina" Festival "Omladina" Festival "Omladina" Festival "Omladina" Festival "Omladina"
Pogledaj ostale fotografije

Festival "Omladina" - Retrospektiva

Festival "Omladina" - Retrospektiva Festival "Omladina" - Retrospektiva Festival "Omladina" - Retrospektiva Festival "Omladina" - Retrospektiva Festival "Omladina" - Retrospektiva Festival "Omladina" - Retrospektiva Festival "Omladina" - Retrospektiva Festival "Omladina" - Retrospektiva
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 5874

Povezana vest

Povezane teme

festival omladina

gabor lenđel

bajaga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.