Komentara: 0
Pregleda: 3614

Festival "Omladina" 2013.

07.11.2013. u 22:47h
Izvor: Vojvođanska Svaštara
Dokaz da je nekada izuzetno popularan Festival „Omladina“ definitivno zaživeo, jeste i ovogodišnja, nakon dugogodišnje pauze, druga po redu manifestacija koja će se održati na izmenjenoj lokaciji u odnosu na prošlu godinu. U sali “Nepker” u Subotici, 9. novembra sa početkom u 20 časova.
Festival "Omladina" 2013.

Na konkurs Festivala ove godine prijavljeno je 109 radova iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Mađarske i Austrije. Od pristiglih radova odabrano je 18 kompozicija koje će biti izvedene na finalnoj večeri.

O najboljima odlučuje međunarodni stručni žiri, čiji su članovi: Olja Dešić ( Hrvatska), Brano Likić (BiH), Aleksandar Gajović (Srbija) i Srđan Nikolić (Srbija). 

Ulaznice za takmičarsko veče Festivala, u sali „Nepker“, mogu se kupiti u knjižari „Plato Books ”, po ceni od 300 dinara, kao i ulaznice za „Veče nostalgije“, odnosno koncert Lea Martina, 8. novembra u 20 časova po ceni od 500 dinara (ukupno 250 karata).

Finalni učesnici Festivala „Omladina 2013“, njih 18, su:

Juliana Šoti iz Ade, sa kompozicijom Be creative, u izvođenju njenog trija „Sóti Julianna & Sin Seekas“, uz pratnju festivalskog benda; Vanja Grasti iz Kikinde, sa kompozicijom Zar je važno ime (Ana Popov će izvesti njegovu kompoziciju uz pratnju festivalskog benda); Sanja Govorčin iz Beča, sa kompozicijom Truly light, u sopstvenom izvođenju, uz pratnju festivalskog benda; Stefan Šljuki iz Beograda, sa kompozicijom Život, u sopstvenom izvođenju, uz pratnju festivalskog benda; Anđa Butorac iz Rijeke, sa kompozicijom Srodne duše, u izvođenju Sandre Vagaje, uz pratnju festivalskog benda; Andrej Dori iz Novog Sada, sa kompozicijom Pomisliš ponekad, u sopstvenom izvođenju, uz pratnju festivalskog benda; Reka Nađ iz Budimpešte, sa kompozicijom Lighthouse. Ona će izvesti svoju kompoziciju uz pratnju festivalskog benda; Nera Radulović iz Subotice, sa kompozicijom Searching, u sopstvenom izvođenju, uz pratnju festivalskog benda; Vicko Dragojević, sa kompozicijom Bruna, u izvođenju Klapa Kaše, uz pratnju festivalskog benda; Mihailo Ristić iz Beograda, sa kompozicijom Gde si sad, u izvođenju benda „Akademci“; August Again iz Čantavira, sa kompozicijom Don’t feel sorry, u izvođenju benda „August Again“; Andrea Čapo iz Apatina, sa kompozicijom Ja mogu sve. (Numeru će izvesti bend „Zamalo Džezeri“); Bojan Stefanović iz Beograda, sa kompozicijom Vrisak, u izvođenju benda „Filthy Cathouse“; Ivan Vuka-dinović iz Niša, sa kompozicijom Suze za kraj, u izvođenju benda „Dexter“; Daniel Jurišević iz Rijeke, sa kompozicijom Vičem na sav glas (Numeru će izvesti bend DNA); Ana Kiralj i Ištvan Biro iz Sigetmonoštara, sa kompozicijom Leave it behind, u izvođenju benda „Sorronia“; Todora Stojinović iz Mačvanske Mitrovice, sa kompozicijom Dodole, u izvođenju benda „Vi čulo“; Miloš i Marko Rusov iz Novog Sada, sa kompozicijom San, u izvođenju benda „Haos“.

Izvor: Vojvođanska Svaštara

Festival Omladina 2012

Festival Omladina 2012 Festival Omladina 2012 Festival Omladina 2012 Festival Omladina 2012 Festival Omladina 2012 Festival Omladina 2012 Festival Omladina 2012 Festival Omladina 2012
Pogledaj ostale fotografije

Festival Omladina 2012

Festival Omladina 2012 Festival Omladina 2012 Festival Omladina 2012 Festival Omladina 2012 Festival Omladina 2012 Festival Omladina 2012 Festival Omladina 2012 Festival Omladina 2012
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3614
Povezane teme

festival omladina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.