Komentara: 3
Pregleda: 4573

"Festival ljubavi" u subotu u Dudovoj šumi

31.05.2018. u 11:05h
Izvor: Subotica.com
Udruženje građana Zeleni Subotice drugu godinu zaredom organizuje manifestaciju pod nazivom "Festival ljubavi", namenjenu deci sa posebnim potrebama. Festival će se održati u subotu od 16 časova u Dudovoj šumi.
"Festival ljubavi" u subotu u Dudovoj šumi

Kako navode iz Udruženja, cilj je da se kroz sportske aktivnosti spoje zdrava deca sa decom sa posebnim potrebama, kako bi se i za ovu kategoriju dece otvorila vrata sportskih organizacija. Na ovaj način ujedno se pomaže i zdravoj deci da prihvate različitost svojih vršnjaka i da steknu osećaj kako pomažu osobama sa invaliditetom.

Da budu deo ovogodišnje manifestacije "Festival ljubavi", kako kažu organizatori, potvrdili su članovi brojnih sportskih organizacija i kulturno-umetničkih društava, među njima mladi fudbaleri, odbojkaši, rvači, karatisti, sportski planinari, članovi horova i folkloraši.

U Dudovoj šumi će tokom manifestacije biti postavljeni sportski poligoni koje će sva deca zajedno prolaziti. Program počinje u subotu od 16 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 10 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4573
Povezane teme

dudova šuma

festival ljubavi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.