Komentara: 1
Pregleda: 1954

Festival evropskog filma Palić dobitnik priznanja „Kapija uspeha“

08.06.2023. u 14:11h
Izvor: Subotica.com
Među dobitnicima priznanja „Kapija uspeha“ za 2022. godinu, koje dodeljuje Privredna komora Vojvodine, za dostignuti kvalitet usluga u kategorijama ugostiteljsko-turističke delatnosti, koje na najbolji način promovišu turističke potencijale Vojvodine, je i Festival evropskog filma Palić.
Festival evropskog filma Palić dobitnik priznanja „Kapija uspeha“
Foto: Vlada APV

Palićki filmski festival je ovo prestižno priznanje dobio u kategoriji manifestacionog turizma. Naime, protekle tri decenije Festival evropskog filma na Paliću mesto je susreta filmskih radnika i ljubitelja sedme umetnosti iz cele Evrope, te je već uobičajeno da se treće nedelje jula u Subotici i Paliću ne može daći slobodan smeštaj.

- Zahvaljujem se na ovom priznanju čime je prepoznat napor, trud i rezultat našeg Festivala evropskog filma Palić i ostalih nagrađenih. Samo svi zajedno možemo da pospešimo potencijal koji ima naša zemlja. Ovo priznanje je veliki podstrek za naš festivalski tim pred veliki jubilej - istakao je Ilija Tatić, direktor Otvorenog univerziteta, izvršnog producenta FEF.

Uz FEF, priznanje „Kapija uspeha“ dobili su i Vinarija „Bjelica“ u kategoriji vinskog turizma Tvrđava „Bač“ u kategoriji kulturno-istorijskog turizma, Restoran „Sokače nju vej“ u kategoriji gastroturizma i Hotel „Nordik“ u kategoriji velnes i spa turizma. Privredna komora Vojvodine dodelila je priznanje i Nemanji Dimiću za doprinos unapređenju i afirmaciji turizma na teritoriji AP Vojvodine kroz inovativni projekat u oblasti turizma – Turistički samit Vojvodine.

Nagrađenima je priznanje uručio predsednik Pokrajinske vlаde Igor Mirović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 meseci i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 1954
Povezane teme

festival evropskog filma palić

ilija tatić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.