Komentara: 0
Pregleda: 4027

Festival evropskog filma Palić 16. jula

31.05.2011. u 19:45h
Festival evropskog filma Palić 16. jula

Osamnaesto izdanje Festivala evropskog filma Palić, jednog od najznačajnijih filmskih festivala u regionu, održaće se od 16. do 22. jula 2011. godine na više lokacija u prelepom prirodnom okruženju kraj jezera Palić i u Subotici.

Festivalski program ove godine čini deset filmskih selekcija: Glavni takmičarski program, Paralele i sudari, Mladi duh Evrope, Omaž program za dobitnike nagrade Aleksandar Lifka, Omaž program posvećen dobitniku nagrade Underground Spirit, Novi poljski film, Novi mađarski film, Eco Dox, Dečji program i selekcija: Kako je počeo rat na mom Balkanskom (polu)otoku?

Najboljim filmovima u okviru Glavnog takmičarskog programa biće dodeljene nagrade - Zlatni toranj za najbolji film i Palićki toranj za najbolju režiju, a takođe će biti dodeljena i Nagrada za najbolji film iz selekcije Paralele i sudari. Umetnički savet Festivala nagradiće evropskog filmskog autora nagradom Underground Spirit za izuzetno umetničko stvaralaštvo na polju nezavisnog filma.

Zvanična prezentacija Festivala nalazi se na adresi: www.palicfilmfestival.com

http://www.subotica.com/146-99/upoznaj-suboticu/festivali/festival-evropskog-filma-palic/

Palićki filmski festival

Postavljeno pre 12 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4027
Povezane teme

palić

festival subotica

festival evropskog filma palić

palićki filmski festival

program palićkog festivala

european film festival palic

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.