Komentara: 0
Pregleda: 3403

Falsifikovanje dokumenata i krijumčarenje

07.04.2010. u 23:02h
Izvor: MUP Srbije
Falsifikovanje dokumenata i krijumčarenje

Pripadnici Policijske uprave u Subotici podneli su krivičnu prijavu protiv Mladena J. (50) iz Novog Sada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo falsifikovanje isprave.

Mladen J. je u cilju dobijanja ''šengen vize'' u Mađarskom konzulatu u Subotici, pored ostalih potrebnih dokumenata, priložio kao validno i poresko uverenje svoje radnje, za koje se daljim proverama utvrdilo da je falsifikovano.

******************************

Subotička policija je podnela je krivične prijave protiv Đorđa L. (60) iz Subotice i Zvezdane E. (40) iz Đurđina zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neosnovano dobijanje i korišćenje kredita i druge pogodnosti.

Osumnjičeni su u svojstvu vlasnika i direktora preduzeća ZR "Sigma alarm" i SZR "Pekara Bumerang" protivpravno iskoristili kreditna sredstva dobijena od Fonda za razvoj Republike Srbije po osnovu "Start-ap kredita za početnike".

******************************

Protiv Željka T. (43) iz Subotice pripadnici Policijske uprave u Subotici podneli su krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krijumčarenje.

Željko J. je osumnjičen da je u proteklom vremenskom periodu bavio preprodajom neocarinjene tekstilne robe u iznosu od oko 700.000 dinara.

Izvor: MUP Srbije
Postavljeno pre 14 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 3403
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.