Komentara: 0
Pregleda: 4693

Evropsko prvenstvo u stonom tenisu

06.08.2009. u 16:59h
Izvor: RTV Yueco
Evropsko prvenstvo u stonom tenisu

Evropsko prvenstvo za najbolje miks parove u stonom tenisu,održaće se od četvrtog do šestog septembra u Subotičkoj hali sportova.Nažalost nova hala neće biti gotova za ovo takmičenje. Pored pomenutog Evropskog prvenstva,dva dana ranije održaće se Srbija open. Aleksandar Matković predsednik stonoteniske federacije prisustvovao je neobičnom stonoteniskom događaju između Evrope i Azije.

Aleksandar Matković sa saradnicima na 45 minuta 26.jula u jutarnjim časova zatvorili su bosforski most u Istambulu.Svi koji su se u tim trenucima našli na licu mesta,bili su iznenađeni ali bilo je I onih koji su I sami bili akteri jednog drugačijeg I nesvakidašnjeg stonoteniskog meča.

...postavljen je jedan stonoteniski sto tačno na sredini, pola na Evropskoj strani pola na Azijskoj i odigrali su jedan ekzibicioni meč svetski prvak iz 2003. Werner Šlager i olimpijski vice prvak Ko Lai Chak, u tih 45. minuta, moram da priznam da je to stvarno jedan događaj pun emocija i strasti, izjavio je Aleksandar Matković, predsednik stonoteniske federacije...

Početkom septembra,Subotica će biti domaćin dva sportska stonoteniska događaja.Na licu mesta ljubitelji sporta biće u prilici da vide kvalitetne evropske takmičare.Najveću podršku svakako će imati Aleksandar Karakašević I njegova partnerka iz Litvanije koji brane zlatnu medalju osvojenu sa poslednjeg Evropskog prvenstva koje je održano u Novom Sadu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4693
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.