Komentara: 0
Pregleda: 2547

Evropski dan mladih vina na Majkinom salašu

23.11.2008. u 14:39h
<p>Na Majkinom sala&scaron;u sinoć je obeležen Evropski dan mladog vina. Ovaj dan ustanovili su Francuzi kada su počeli da svakog trećeg četvrtka u novembru &scaron;alju svoja mlada vina po svetu.</p>
Evropski dan mladih vina na Majkinom salašu

Subotički red vitezova vina peti put za redom obeležava Evropski dan mladih vina.Ideja je da se sledeće godine, u ovo vreme slavi I vinska Nova godina, jer bi se na taj način najbolje promovisala vina sa peska, a bila bi I dobra turistička priča, kažu vitezovi vina.Na Majkinom salašu sinoć su se predstavile četiri nove mlade vinarije iz Vojvodine.Na ovom mestu ljubitelji vina mogu da probaju vojvođanska vina.Prisutni su imali prilku da probaju vino, koje su im pripremile vojvođanske vinarije.Nakon degustacije, gosti su imali priliku da uživaju uz tamburaše.Ovo je pravo mesto gde turisti uz vino mogu da se druže i upoznaju sa okolinom.

Više slika možete videti na ovom linku

Postavljeno pre 15 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2547
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.