Komentara: 0
Pregleda: 2707

EU Info Point Subotica u caffe Thalia

29.07.2011. u 18:58h
Izvor: RTV Yueco
EU Info Point Subotica u caffe Thalia

Centar Lokalne Demokratije - LDA Subotica se još više uključuje u rad sa mladima i pitanjima EU kroz implementaciju projekta “EU Info Point Subotica”.

Tim LDA volontera, internacionalnih i lokalnih, realizuje petomesečni projekat pod nazivom: “EU Info Point”, koji je finansiran od strane Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu. Projekat EU Info Point ima za cilj informisanje mladih ljudi o evropskim programima, koji su im dostupni, mogućnostima za volontiranje u Subotici i Evropi uglavnom kroz program Mladi u akciji, aktivnost – Evropski Volonterski Servis (EVS).

Više informacija o programu Evropski volonterski servis, EU, institucijama i kako funkcionišu su dostupne na internet stranici: infopointsubotica.eu. Pored toga, u ponedeljak 01. avgusta od 20 časova u caffe-u Thalia biće prezentovano više informacija o tome kako volontirati u Evropi.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2707
Povezane teme

centar lokalne demokratije

caffe thalia

eu info point

lda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.