Komentara: 0
Pregleda: 3288

Ella za Ginisov rekord

10.10.2009. u 15:51h
Izvor: RTV
<p>Vi&scaron;e od hiljadu Subotičana ra&scaron;irilo je danas ki&scaron;obrane na gradskom trgu da bi u&scaron;lo u Ginisovu knjigu rekorda sa originalnom idejom, koju do sada niko nije poku&scaron;ao da ostvari.</p>
Ella za Ginisov rekord

Već u podne počelo je okupljanje građana koji su došli da učestvuju u ovom nesvakidašnjem spektaklu. Namera organizatora, Subotičke mlekare, bila je da oni, zahvaljujući kišobranima bele ili ljubičaste boje, koje su dobili, na subotičkom Trgu slobode, sačine "mozaik" sa znakom mlekarinih proizvoda iz porodice "ella".

Predstavnici marketing službe Subotičke mlekare objasnili su novinarima da je njihov poznati brend "ella" redizajniran i "obučen u novo ruho", a da oni na ovaj način, ulaskom u Ginisovu knjigu rekorda, žele da doprinesu njegovoj popularizaciji.

Organizator se pridržavao uputstva komisije Ginisove organizacije koja beleži rekorde po svetu. Posle nekoliko probnih snimanja, koja su trajala više od dva sata, oko 16 časova je obavljeno i finalno snimanje događaja, pa je rekord uspešno postavljen.

Organizator je objavio da je u akciji učestvovalo 1.053 građanina, koji su posle snimanja od Mlekare, pored kišobrana, dobili i paket njenih proizvoda.

Subotička mlekara će isti performans ponoviti naredne nedelje u Beogradu.

Događaj su posmatrali i subotički paori, nezadovoljni otkupnom cenom Subotičke mlekare, a jedan do njih, Petar Jankos iz Novog Žednika, prokomentarisao je da je bilo "bolje da su ove silne novce... podelili seljacima za otkupljeno mleko".

Slike sa dešavanja
http://www.subotica.com/photo/album/57921/

Izvor: RTV
Postavljeno pre 14 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3288
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.