Komentara: 0
Pregleda: 5302

"Electe" u nedelju zatvara koncertnu sezonu

13.12.2016. u 20:41h
Koncertom „Muzika Electe“ u Velikoj većnici Gradske kuće u nedelju, 18. decembra od 20 člasova Uduženje „Electe“ svečano će zatvoriti petu koncertnu sezonu.
"Electe" u nedelju zatvara koncertnu sezonu

Na koncertu „Muzika Electe-odabrana muzika“, biće izvedena dela različitih umetničkih epoha od renesanse pa sve do filmske muzike. Ulaz na koncert je slobodan.

- Publika je već navikla da završni koncert u sezoni, svake godine bude drugačiji od drugih, pa će tako i ove godine na ovom koncertu nastupiti članovi Udruženja i naši prijatelji i saradnici. Nastupa klavirski duo – sestre Gereg, Adam Radetić – saksofon, solo pevači Silvester Selpal i Silvija Dobrotka, potom klavirski trio u sastavu Marija Obrenović – klavir, Aleksandra Miličević – violina i Miloš Radović – klarinet, Milena Radović – violončelo i vokalni kvartet u sastavu Nataša Vasić, Kristina Čikoš, Emina Tikvicki i Tamara Štricki Seg. Kao i prethodnih godina članovi „Electe „ će zajednički izvesti kompoziciju koju je aranžirala Ema Nađ Nemedi - kaže Tamara Štricki Seg, potpredsednica Uduženja „Electe“

"Electe" u nedelju zatvara koncertnu sezonu

Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 5302

Povezano dešavanje

Povezane teme

electe

koncertna sezona

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.