Komentara: 6
Pregleda: 3819

Ekonomski fakultet raspisao konkurs za upis nove generacije studenata

14.06.2019. u 11:51h
Izvor: Subotica.com
Prijava kandidata za upis u prvu godinu osnovnih akademskih studija na Ekonomskom fakultetu u Subotici biće od 24. do 26. juna. Budući brucoši moći će da konkurišu na osam studijskih programa, dok će prijemni ispit polagati 1. jula.
Ekonomski fakultet raspisao konkurs za upis nove generacije studenata

Pred zainteresovanim kandidatima koji se odluče da studiraju u Subotici je raznovrstan izbor, budući da imaju mogućnost da konkurišu na osam studijskih programa i ukupno 314 mesta, od čega je 195 na budžetu, a 119 mesta na samofinansiranju.

Među studijskim programima na koje budući brucoši mogu da konkurišu su Agrarna ekonomija i agrobiznis (28 mesta), Evropska i međunarodna ekonomija i biznis (35 mesta), Finansije, bankarstvo i osiguranje (63 mesta), Marketing (61 mesto), Menadžment (33 mesta), Računovodstvo i revizija (37 mesta), Trgovina (24 mesta) i Poslovna informatika (33 mesta).

Pravo učešća na konkursu imaju kanditati sa završenom četvorogodišnjom srednjom školom, koji će prijavu za upis u prvu godinu studija moći da podnesu od 24. do 26. juna na Ekonomskom fakultetu u Subotici, od 8 do 14 časova.

Prijemni ispit kanditati će polagati 1. jula, iz dva od ukupno pet nastavnih predmeta (Osnovi ekonomije, Poslovna ekonomija, Matematika, Filozofija sa logikom i Informatika), po sopstvenom izboru. Preliminarni rezultati prijemnog ispita biće objavljeni 2. jula, a konačna rang lista 9. jula. Upis primljenih kandidata biće 10. i 11. jula, od 9 do 14 časova.

Detaljne informacije o kvotama i uslovima za upis na Ekonomski fakultet u Subotici možete pročitati ovde.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 3819
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

prijemni ispit na ekonomskom fakultetu

upis na fakultet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.