• Pregleda: 2590

Ekonomski fakultet raspisao konkurs za upis nove generacije studenata

Prijava kandidata za upis u prvu godinu osnovnih akademskih studija na Ekonomskom fakultetu u Subotici biće od 24. do 26. juna. Budući brucoši moći će da konkurišu na osam studijskih programa, dok će prijemni ispit polagati 1. jula.
Ekonomski fakultet raspisao konkurs za upis nove generacije studenata

Pred zainteresovanim kandidatima koji se odluče da studiraju u Subotici je raznovrstan izbor, budući da imaju mogućnost da konkurišu na osam studijskih programa i ukupno 314 mesta, od čega je 195 na budžetu, a 119 mesta na samofinansiranju.

Među studijskim programima na koje budući brucoši mogu da konkurišu su Agrarna ekonomija i agrobiznis (28 mesta), Evropska i međunarodna ekonomija i biznis (35 mesta), Finansije, bankarstvo i osiguranje (63 mesta), Marketing (61 mesto), Menadžment (33 mesta), Računovodstvo i revizija (37 mesta), Trgovina (24 mesta) i Poslovna informatika (33 mesta).

Pravo učešća na konkursu imaju kanditati sa završenom četvorogodišnjom srednjom školom, koji će prijavu za upis u prvu godinu studija moći da podnesu od 24. do 26. juna na Ekonomskom fakultetu u Subotici, od 8 do 14 časova.

Prijemni ispit kanditati će polagati 1. jula, iz dva od ukupno pet nastavnih predmeta (Osnovi ekonomije, Poslovna ekonomija, Matematika, Filozofija sa logikom i Informatika), po sopstvenom izboru. Preliminarni rezultati prijemnog ispita biće objavljeni 2. jula, a konačna rang lista 9. jula. Upis primljenih kandidata biće 10. i 11. jula, od 9 do 14 časova.

Detaljne informacije o kvotama i uslovima za upis na Ekonomski fakultet u Subotici možete pročitati ovde.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

6
Dado Odgovori
I šta posle?Nema posla, ako slučajno i ima, plata mala.
Tomyb Odgovori
To ne znači da se ne treba školovati, a sposobni nađu sebi posao svakako
SImica Odgovori
Ima posla ima u"industrijskoj"zoni i to u PROIZVODNJI u tri smene!.!!!
Član55407
Za rad u proizvodnji u tri smene, nije potrebna ni osnovna škola. A ne treba ni mozak.
MASTER EFa Odgovori
Pre samo nekoliko godina i ja sam se upisivao na EF u SU. Prelepa sećanja i poznanstva koja mi danas još više znače. Juče kolege i pajtaši sa predavanja i iz grupe sa smera, a danas kolege i poslovni partneri.
Nole Odgovori
devojke, zavrsite EF i udajte se bolje!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.