Komentara: 0
Pregleda: 2480

Eko foto 2011 – Odnos prema životnoj sredini

14.06.2011. u 19:19h
Izvor: RTV Yueco
Eko foto 2011 – Odnos prema životnoj sredini

Sinoć je u Galeriji Otvorenog univerziteta otvorena izložba fotografija „Eko foto 2011 – Odnos prema životnoj sredini“. Ova izložba okuplja fotografe i foto amatere članove svih devetnaest foto klubova u Srbiji, kao samostalne izlagače iz Srbije i inostranstva. Iložbu je svečano otvorila predsednica Izvrssnog odbora Pokreta Gorana Subotice, Marija Crnković.

Izložba ekoloških fotografija u organizaciji Centra za foto talente po prvi put se održava u Subotici. Na konkurs za izložbu „EKO-FOTO 2011“ prijavilo se 89 fotografa iz Srbije, Slovenije, Crne Gore i Kanade sa 350 fotografija. Stručni žiri Foto Saveza Srbije odabrao je 88 fotografija od 61 autora.

Pre šest godina Centar za foto talente je pod patronatom Foto saveza Srbije, pokrenuo godišnju takmičarsku izložbu fotografija pod nazivom „Eko-FOTO –Odnos prema životnoj sredini“. Pokret Gorana Subotice podržava sve akcije koje se odnose na očuvanju prirode.

Centar za foto talente osnovan je 14. maja 1995. godine u Beogradu kao nevladina organizacija čiji je osnovni cilj popularizacija fotografije i fotografskog stvaralaštva među školskom omladinom.Izložba će biti postavljena do 19. juna.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2480
Povezane teme

Otvoreni univerzitet Subotica

izložba ekoloških fotografija

eko foto 2011

eko photo 2011

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.