Komentara: 2
Pregleda: 2505

Edukacija nezaposlenih lica

18.10.2011. u 14:44h
Izvor: RTV Yueco
Edukacija nezaposlenih lica

Pokrajinski sekretar za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova Miroslav Vasin predstavio je projekat ''Obučavanjem do posla: Novi moduli u okviru Edukativnog centra za obuku u profesionalnim i radnim veštinama''.

Reč je o projektu koji je od strateškog značaja za AP Vojvodinu, a realizuje se u sklopu aktivnosti Edukativnog centra za obuku nezaposlenih lica, čiji je osnivač Vlada AP Vojvodine. Jedan od najvažnijih ciljeva projekta, koji ujedno predstavlja i strateška nastojanja resornog Sekretarijata jeste da dugoročno smanji nezaposlenost u pokrajini.

Obuka u okviru ovog projekta je besplatna i namenjena je proizvodnim zanimanjima - bravar, zavarivač, limar, zidar, armirač, stolar, betonirac, moler, rad na visinama, bagerista i osobe sa posebnim potrebama. Pokrajinski sekrertar Miroslav Vasin saopštio je da je izgradnja Edukativnog centra gde će se ove obuke sprovoditi u toku, kao i da se očekuje njegovo skoro otvaranje i početak rada.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2505
Povezane teme

nezaposlenost

edukacija

obuka za nezaposlene

bravar

limar

zavarivač

bagerista

armirač

stolar

betonirac

zidar

edukacija nezaposlenih lica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.