Komentara: 5
Pregleda: 1741

Džudo: Sedam medalja takmičara "Mije&Zorke" na međunarodnom turniru u Novom Sadu

06.12.2021. u 12:39h
Izvor: Subotica.com
U Novom Sadu, u subotu, održan je džudo trunir "Vojvodina" za mlađe kategorije (U10-U14), na kojem je nastupio i klub "Mija&Zorka" iz Subotice, a čiji su takmičari osvojili sedam medalja.
Džudo: Sedam medalja takmičara "Mije&Zorke" na međunarodnom turniru u Novom Sadu

Na međunarodnom turniru u "srpskoj Atini" za starije poletarce i poletarke, mlađe i starije dečake i devojčice učestvovalo je 40 klubova iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Grčke i Bugarske. Takmičari Džudo kluba "Mija&Zorka" sa ovog nadmetanja  vratili su se sa jednom zlatnom medaljom, dve srebrne i četiri bronzane.

Najsjajnije odličje poneo je Nemanja Ničić, druga mesta i srebrne medalje prigrlili su Aleksandar Štajnfeld i Matej Nemet, dok su se bronzanim medaljama morali zadovoljiti Silvester Tot, Maša Pajić, Vanja Pisarić i Sara Štajnfeld.

I Džudo klub "Spartak" je učestvovao sa svojim takmičara na „Vojvodina kupu", a istakao se Vukan Stokanović osvojivši zlatnu medalju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 1741
Povezane teme

džudo

džudo klub mija zorka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.