Komentara: 1
Pregleda: 3022

Džudisti Spartaka uspešni na dva takmičenja u Zrenjaninu

10.03.2014. u 10:29h
Izvor: Džudo klub "Spartak"
Džudisti Spartaka za vikend su učetsvovali na dva turnira u Zrenjaninu na kojima su u jakoj konkurenciji osvojili ukupno 6 medalja koje su još jednom pokazale dobar rad i svetlu budućnost rvačkih nada iz Spartakove škole.
Džudisti Spartaka uspešni na dva takmičenja u Zrenjaninu

Takmičari Džudo kluba "Spartak" za vikend su učestvovali na prvenstvu Vojvodine za seniore koji sodržavao u Zrenjaninu. Ovo prvenstvo je bilo ujedno i kvalifikaciono za državno prvenstvo koje se održava narednog vikenda u Nišu.

Klub iz Subotice je na ovom prvenstvu osvojio tri bronzane medalje i pokazao da ima potencijala za ozbiljne rezultate. Osvajači medalja su: Velimir Andjelić u kategoriji preko 100kg, zatim Milica Nestorović u kategoriji do 57kg Veljko Tripunovic koji je u kategoriji do 60kg napravio pravi podvig i kao najmlađi učesnik prvenstva zasluženo osvojio bronzanu medalju.

Džudisti Spartaka uspešni na dva takmičenja u Zrenjaninu

Još 3 medalje za džudiste

Na velikom osmomartovskom turniru u Zrenjaninu učestvovalo je preko 400 takmičara iz 5 država, a Spartak je učestvovao sa 15 boraca, neki od njih su imali svoje prve borbe u životu, neki standardni takmičari su bili na korak do postolja, pa je tako ovaj put osvojeno samo tri medalje.

Osvajači medalaj su: Nikolina Pavić (sekcija Bajmok) koja je osvojila bronzanu medalju, zatim Filip Iveljić i standardni Vaci Boris koji su osvojili srebrne medalje. Ekipu su predvodili treneri Vladimir Tanasković i Milan Bogić.

Izvor: Džudo klub "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 3022
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.