Komentara: 1
Pregleda: 1641

Džudisti Spartaka osvojili 7 medalja na međunarodnom turniru u Turiji

03.03.2014. u 13:06h
Izvor: Džudo klub "Spartak"
Tokom vikenda takmičari Džudo kluba "Spartak" učestvovali su na dva takmičenja na kojima su imali polovičan uspeh. Na prevenstvu države u Nišu jedini predstavnik Spartaka nije uspeo da dođe do medalje, dok je rezultat u Turiji, na međunarodnom turniru za pionire bilo mnogo više uspeha.
Džudisti Spartaka osvojili 7 medalja na međunarodnom turniru u Turiji

U subotu je u Nišu odrzano juniorsko prvenstvo države, gde je jedini Spartakov predstavnik Jovan Vučetić nakon poraza propustio da se kuci vrati sa medaljom.

Dan kasnije u Turiji je održan međunarodni turnir "Turija 2014", gde su učestvovali džudisti iz 4 države. Spartakovi takmičari su kući doneli 7 medalja - najsjajnije odličje  osvojili su Strahinja Nestorović,, Boris Vaci, Vuk Bošnjak i odlični Nikola Šašić, dok su srebrni bili Filip Ilanković, Jugoslav Kačanski i Mihajlo Šašić.

Na utrniru u Turiji pored 7 osvojenih medalja Džudo klubu "Spartak" je pripao i pehar za najbolju ekipu u konkurenciji mlađih pionira.

Izvor: Džudo klub "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1641
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.