Komentara: 4
Pregleda: 5751

Džiboni posle 6 godina ponovo u Subotici

16.12.2016. u 13:12h
Izvor: PR tekst
Još jedan muzički spektakl očekuje Subotičane na izmaku ove godine. Popularni splitski pevač Džiboni dolazi 22. decembra u Suboticu i održaće još jedan u nizu koncerata koji nose posebne emocije.
Džiboni posle 6 godina ponovo u Subotici

Splitski kantautor Džiboni (Gibonni) nakon tri rasprodata koncerta u beogradskom Sava centru publiku u Srbiji obradovaće još jednim koncertom i to 22. decembra u subotičkoj Hali sportova, u koju se vraća posle šest godina pauze.

"Bili smo u Subotici na isteku 2010. godine i taj koncert je ostao bendu i meni u posebnoj, u jednoj fantastičnoj uspomeni. Stvarno je bio nešto posebno! Nadam se da ćemo to ponoviti, i ako Bog da, budemo i malo bolji. Biće super! Uopšte ne sumnjam da će biti puno ljudi na koncertu... Vidimo se u Subotici!", poručuje Džiboni.


Autor hitova “Libar”, “Mirakul”, “Činim pravu stvar” i ”Oprosti”, dolazi u Suboticu kako bi promovisao deo ovogodišnjeg albuma “Familija” (snimljenog sa Oliverom Dragojevićem), sa kojeg su se već izdvojile kao potencijalni hitovi pesme “Onako od oka” i “Udica”.

Koncert počinje u četvrtak, 22. decembra u 20,30 časova, a ulaznice za koncert koštaju 1.500 dinara i mogu se kupiti u Borsalinu (Cara Lazara 3, Radijalac).

Izvor: PR tekst
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 5751

Povezano dešavanje

Koncert: Gibonni

Koncert: Gibonni

16.11.2016.
1
Povezane teme

koncert hala sportova

gibonni

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.