Komentara: 23
Pregleda: 13218

Džiboni (Gibonni) u Subotici 1. decembra

04.11.2010. u 12:55h
Izvor: RTV Yueco
<p>Po prvi put u Srbiji, 1. decembra, poznati hrvatski muzičar, kompozitor i pevač Džiboni održaće koncert u Hali sportova u Subotici. Organizator ovog koncerta je Hrvatski kulturni centar "Bunjevačko kolo", a koncert se organizuje u čast stogodi&scaron;njice "Dužijance".</p>
Džiboni (Gibonni) u Subotici 1. decembra

Iako je prvobitno bili namenjeno između 600 i 800 karata za ovaj nastup, zbog velikog interesovanja, ne samo Subotičana, nego i ljudi iz drugih gradova, broj karata povećan je na dve i po hiljade. Jedno vreme ovaj broj je zadovoljavao interesovanja ljubitelja ovog pevača, ali se ubrzo potreba za povećanjem broja karata duplirala i sada iznosi 5 hiljada, tj. pun kapacitet Hale sportova. Ovako veliko interesovanje za koncert, u poslednjih 20 godina bilo je samo za nastup Đorđa Balaševića, bez obzira na to što su u Halu sportova dolazile velike zvezde sa naših prostora, kao što je npr. Zdravko Čolić.

Karte za koncert koštaju 2.200 dinara, a možete ih kupiti isključivo u prostorijama Bunjevačkog kola u Preradovićevoj 4 (telefon za informacije je: 024/555-589) ili putem interneta na web adresi www.gigstix.com

Zlatan Stipšić Džiboni 1999. godine izdao je album pod nazivom "Judi, zviri i beštimje", koji je u tom trenutku bio najprodavaniji album i Hrvatskoj i Sloveniji. Godine 2001. objavljen je album "Mirakul" i za nekoliko dana postao najprodavaniji hrvatski album. Nakon toga, 2008. godine izašao je album Acoustic Electric", a pred kraj 2009. godine snimljen je singl "Žeđam" čime je Džiboni ujedno i najavio najnoviji, osmi po redu, studijski album "Toleranca"

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 5 meseci
Komentara: 23
Pregleda: 13218
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.