Komentara: 17
Pregleda: 12693

Dvoje Subotičana osumnjičeno da su primoravali devojke na seks sa migrantima

24.11.2023. u 20:19h
Izvor: Subotica.com  / MUP Srbije
Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da su uhapšene dve osobe iz Subotice zbog sumnje da su vrbovali devojke koristeći njihovu tešku materijalnu situaciju i primoravali ih na seksualni odnos sa migrantima.
Dvoje Subotičana osumnjičeno da su primoravali devojke na seks sa migrantima

U okviru opsežne akcije suzbijanja iregularnih migracija policija je razrešila krivično delo trgovina ljudima za koje se sumnjiče dve osobe ranije uhapšene zbog sumnje da su izvršile krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Subotičani Z. B. (1993) i M. K. (1989) su, kako se sumnja, na području Subotice organizovali prostituciju tako što su vrbovali devojke koristeći njihovu tešku materijalnu situaciju i primoravali ih na seksualni odnos sa migrantima.

Njih dvoje su u jednomesečnom pritvoru zbog sumnje da su u proteklih šest meseci za novac pružali smeštaj iregularnim migrantima. 

Izvor: Subotica.com / MUP Srbije
Postavljeno pre 5 meseci i 1 nedelju
Komentara: 17
Pregleda: 12693
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.