Komentara: 25
Pregleda: 29001

Dvoje poginulih u sudaru policijske marice iz Subotice i šlepera kod Čačka

05.07.2014. u 14:48h > 15:49
Izvor: Subotica.com
Na Ibarskoj magistrali kod Kraljeva dogodio se stravičan udes, kada se policijski kombi direktno sudario sa šleperom. Policajac koji je bio za volanom i lice koji su prevozili stradali su u nesreći, saopšteno je iz Tanjuga.
Dvoje poginulih u sudaru policijske marice iz Subotice i šlepera kod Čačka

Po informacijama do kojih je došao Blic policijska marica je prevozila pritvorenika iz Subotice u Novi Pazar. U marici je bilo četvoro ljudi, od kojih su jedna žena i jedan muškarac stradali, dok su još dve osobe povređene. Jedna od povređenih osoba je u teškom stanju i trenutno se nalazi na reanimaciji u Kraljevu.

Kako javlja sajt alo.rs nastradili  su subotički policajac D. G. (34), koji je bio za volanom, i B. B., optuženo lice koje su policajci prevozili. Isti izvor javlja da su u sudaru teško povređena još dva policajca Ž. I. (36) i N. J. (34), od čega je jednom amputirana noga. Obojica se nalaze u teškom stanju i zadobili su povrede opasne po život.

Kako alo.rs saznaje, policajci iz Policijske uprave Subotica su jutros krenuli na put kako bi sproveli u Novi Pazar Behtijarevića, koji je u Subotici uhapšen po poternici novopazarskog suda gde je optužen za dilovanje drogom. Nastradali D.G. bio je vozač, dok su Ž. I. i N. J. bili pratnja za optuženo lice.

Udes se desio u mestu Dobre Strane, koje se nalazi na 30 kilometara od Kraljeva.

Kako su rekli u MUP-u, nesreća se dogodila kada je policijska "marica" preticala i direktno udarila u šleper. Saobraćaj na putu Kraljevo-Raška na Ibarskoj magistrali je u prekidu, a formira se velika kolona vozila.

Dvoje poginulih u sudaru policijske marice iz Subotice i šlepera kod Čačka

(foto: Tanjug)

13:48 - Saopštenje policijske uprave Subotica

Na putu Kralјevo – Raška, u mestu Dobre Strane kod Kralјeva, danas oko 9,30 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su dva lica izgubila život a dva povređena.

Do nezgode je došlo kada se službeno vozilo Policijske uprave Subotica „marica“, subotičkih registarskih oznaka, kojim je u pravcu Raške upravlјao policijski službenik D.G. (1980) iz Sombora, a u kojem su se nalazili policijski službenici N.J.(1980) i Ž.I.(1978) oba iz Subotice, kao i lice koje su sprovodili B.B (1968) iz Novog Pazara, sudario sa kamionom marke „man“, novopazarske registracije, kojim je iz suprotnog smera upravlјao R.M. (1980) iz Novog Pazara.

D.G. i B.B. su preminuli na licu mesta, dok su N.J. i Ž.I. zadobili teške telesne povrede i prebačeni su u Zdravstveni centar „Studenica“ u Kralјevu.

Uviđaj je izvršio zamenik Osnovnog javnog tužioca u Kralјevu u prisustvu pripadnika Policijske uprave Kralјevo.

Saobraćaj na ovom delu puta je još uvek u prekidu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 25
Pregleda: 29001

Povezana vest

Povezane teme

saobraćajna nesreća

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.