Komentara: 11
Pregleda: 15562

Dvoje poginulih u direktnom sudaru

13.06.2012. u 21:21h
Izvor: RTV
Juče popodne, na regionalnom putu između Subotice i naselja Bajmok, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su dva lica izgubila život. U saopštenju subotičke policije se navodi da je na licu mesta povredama podlegao 59- togodišnji Šime F. , a nakon ukazane pomoći preminuo je Mate D. iz Male Bosne u subotičkoj bolnici. Marija D. Koja je bila na mestu suvozača u drugom automobilu zadobila je teške telesne povrede i nalazi se van životne opasnosti.
Dvoje poginulih u direktnom sudaru

Dvoje ljudi je poginulo, dok je jedno lice teško povređeno prilikom direktnog sudara dva automobila na putu Subotica-Sombor. Saobraćajna nesreća se dogodila oko 18 časova i na licu mesta je poginuo komunalni inspektor za puteve Šime. F., a vozač drugog automobila marke jugo Mate D., je nakon sat vremena podlegao povredama u subotičkoj bolnici.

Kako yueko saznaje Šime F. u vozilu marke jugo kretao se iz pravca Bajmoka ka Subotici i iz nepoznatih razloga prešao u drugu traku i u direktnom sudaru sa drugim vozilom došlo je nesreće. Marija D. iz Male Bosne, suvozač u ''jugu'', zadobila je teške telesne povrede.

U Opštoj bolnici Subotica saznajemo da su Marija i Mate D. doveženi kolima Hitne pomoći u 18 i 30 časova i odmah im je ukazana sva neophodna lekarska pomoć. Marija je zadobila teške telesne povrede grudnog koša, prelom butne kosti i nakon zbrinjavanja prevežena je u Klinički centar Vojvodine.

Kako saznajemo očevidaca nije bilo, a uviđaj su izvršili istražni sudija Osnovnog suda i zamenik tužioca Osnovnog tužilaštva u Subotici. Na lice mesta izašla je saobraćajna policija i vatrogasci.

Izvor: RTV
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 15562
Povezane teme

saobraćajna nesreća

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.