Komentara: 1
Pregleda: 3295

Dve saobraćajke, troje povređeno

24.10.2009. u 10:45h
Izvor: RTV Yueco
Dve saobraćajke, troje povređeno

U protekla 24 časa na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se osam saobraćajnih nesreća.Na sreću, poginulih nema, ali nekoliko lica je zadobilo teške telesne povrede.

Juče oko 17 časova na putu između Subotice i Palića, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je teške telesne povrede zadobio D.V. star 26 godina, koji je upravljao automobilom marke “jugo”.

U isto vreme, u centru grada dogodila se nesreća u kojoj su dva lica povređena.U nezgodi su nastradali vozač i suvozač na “Hondi ”U.R.(31) i I.K. (30). Načelnik Urgentnog odeljenja Opšte bolnice, dr Bojan Bagi kaže da jedan od povređenih je nakon zbrinjavanja povrede vratne kičme tražio da ide na kućno lečenje. Drugi povređeni se nalazi na Odeljenju hirugije sa zadobijenim povredama grudnog koša i sa udarcem u glavu, ali je u stabilnom je stanju.Treće lice je zadobilo teške telesne povrede i nalazi se na jedinici Intenzivnoglečenja.
Policija nije poslala zvanično saopštenje.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3295
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.