Komentara: 0
Pregleda: 4924

Dve pozorišne premijere u decembru

28.11.2016. u 13:57h
Izvor: Subotica.com
Bliži nam se kraj godine, a u Narodnom pozorištu nema predaha. Za decembar subotičku publiku očekuju dve premijere.
Dve pozorišne premijere u decembru

Poslednjeg meseca u 2016. na sceni "Jadran" glumci subotičkog Narodnog pozorišta imaće četrnaest izvođenja, od čega će biti dve reprize novog pozorišnog komada "Dva u jedan".

Decembarski repertoar otvara predstava "Pljačkaši i ubice" na mađarskom jeziku, a koja će biti titlovana na srpski jezik. Premijera predstave "Dva u jedan", po tekstu Reja Kunija održaće se 9. decembra. Prva repriza je dan kasnije, a naredna 22. decembra. U ovoj predstavi igraće Vladimir Grbić, Sanja Moravčić, Igor Greksa, Zoran Bučevac, Srđan Sekulić, Snežana Jakšić, Jelena Mihajlović, Vesna Kljajić Ristović, Karmen Bardak i Milan Vejnović.

Drama na mađarskom jeziku pripremila je muzičko putovanje kroz vreme kroz predstavu "Münchhausen a sajtszigeten". Premijera ove predstave je 16. decembara, dan kasnije repriza.

Predstava Selenićevog "Ruženja naroda u dva dela" odigraće se 19. decembra po šesti put u izvođenju glumačkog amsambla Narodnog pozorišta iz Subotice.

Do kraja godine glumci NP će imati i pet gostovanja.

Kompletan program i raspored izvođenja možete da pogledate u nastavku.

Dve pozorišne premijere u decembru

Cene ulaznica i radno vreme blagajne

Ulaznice za premijeru koštaju 550, dok su za ostala izvođenja 350 dinara. Blagajna pozorišta radi svaki dan od 10 do 13 časova i od 18 časova pa sve do početak predstave. Informacije i rezervacije na broj telefona 024/557-436.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 4924

Povezana vest

Povezane teme

Narodno pozorište

predstava u pozorištu

predstave u subotici

pozorišna predstava

premijera predstave

repertoar narodnog pozorišta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.