Komentara: 0
Pregleda: 4367

Dva plana na javnom uvidu

01.08.2011. u 15:58h
Izvor: RTV Yueco
Dva plana na javnom uvidu

Komisija za planove je oglasila javni uvid za Nacrt izmene dela Plana detaljne regulacije centra Grada Subotice-zona I i Nacrt izmene Plana detaljne regulacije za deo prostora “Banje Palić” na Paliću. Javni uvid može da se obavi od danas  do 30. avgusta  radnim danima od 8 do 14 časova, u Gradskoj upravi Subotice na adresi Trg Slobode 1.

Zainteresovana pravna i fizička lica mogu izvršiti uvid u Planove i dobiti informacije o Planovima u Gradskoj upravi Subotice, u Službi za građevinarstvo, Stara gradska kuća, kancelarija br. 202-1.Primedbe na planirana rešenja u toku javnog uvida, mogu se u pisanoj formi dostaviti Službi za građevinarstvo, Uslužni centar, šalter 14 ili 15, do 30. avgusta 2011. godine.

Javna sednica Komisije za planove održaće se 06. septembra  u 13 časova u zgradi Stare gradske kuće u Plavoj sali. Pravna i fizička lica mogu pred Komisijom za planove da obrazlože svoje primedbe koje su u pisanom obliku poslate tokom javnog uvida.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4367
Povezane teme

generalni urbanistički plan

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.