Komentara: 3
Pregleda: 4606

Dušan Svilar: Pesma za moje Subotičane

15.11.2012. u 15:04h
Izvor: SuMedija
Sa izuzetnim vokalnim kvalitetima Dušana Sviliara svi su upoznati. Na ovogodišnjem Festivalu „Omladina” on će se predstaviti u drugačijoj ulozi, kao tekstopisac sa kompozicijom ,,Nisam znao dušo da te ne volim” u izvođenju Nikole Glišića.
Dušan Svilar: Pesma za moje Subotičane

U razgovoru za „Subotičke novine” Dušan Svilar je otkrio kako se snašao u ulozi pisca i kompozitora i kakva je pesma sa kojom će se predstaviti subotičkoj publici.

- Osećao sam potrebu da treba da se odužim svom gradu i mojim sugrađanima koji mi tokom svih ovih godina poklanjaju nesebičnu pažnju, podršku i pozitivnu energiju.

Tako sam, zapravo, odlučio da konkurišem sa jednom od mojih pesama u rodnom gradu, u kojem sam izgovorio prve reči, otpevao prvu melodiju, gde sam se prvi put zaljubio... Na neki način, logično mi je bilo da i moj prvi javni autorski rad krene tamo odakle potičem - kaže Dušan.

Kompletan razgovor sa Dušanom Svilarom možete pročitati u sutrašnjem broju „Subotičkih novina”

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4606

Povezana vest

Povezane teme

dušan svilar

festival omladina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.