Komentara: 0
Pregleda: 6666

Dupla kruna mladih vaterpolista

16.06.2009. u 21:07h
Izvor: RTV Yueco
<p>Vaterpolisti Spartaka igrači do 14.godina pobedom su zavr&scaron;ili sezonu.U okviru poslednjeg kola igrači Vil Ludviga pobedili su ekipu Bečeja rezultatom 18:12.Ova generacija ove takmičarske sezone osvojila je duplu krunu, prvenstvo i kup Vojvodine.Posle utakmice subotičkim delfinima podeljene su zlatne medalje I pobednički pehar.</p>
Dupla kruna mladih vaterpolista

Igrači Spartaka igrali su u sastavu: Milosević, Pejić, Bogdanović, Varga, Prolić, Kondić, Ivosević, Josić, Kostić, Aleksić, Bulatović, Ostojić, Vujković I Petrović.Trener Vil Ludvig.

Za igrače Spartaka nema odmora, krajem meseca odlaze na desetodnevne pripreme u Igalo kako bi se što bolje pripremili za nove sportske izazove.

Četvrtu godinu za redom rvački klub Spartak I grad Subotica domaćin je turnira "Refik Memišević Brale", koji će se održati 20.juna u subotičkoj Hali sportova.Ove godine učestvovaće više od 100 mladih rvača.Ova je provera svim reprezentacijama jer posle turnira sledi Evropski šampionat.Borbe u subotu počinju u devet,svečano otvaranje je u 16 a od 17 časova predviđene su finalne borbe.

Reprezentacija Srbije imaće dve selekcije A I B. Što se tiče takmičara Spartaka u reprezentaciji A su tri člana. Roland Bin, Zolika Varga I Alen Feher,dok je u selkciji B takmičar Husar.

Ovo je prilika za sve ljubitelje rvanja da pozdrave sve mlade takmičare I da im požele što bolji rezultat na Evopskom prvenstvu koji se ove godine održava u našoj zemlji tačnije u Zrenjaninu.

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 6666
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.