Komentara: 5
Pregleda: 4469

Dunkermotoren počeo proizvodnju

26.02.2011. u 18:51h
Izvor: RTV Yueco
Dunkermotoren počeo proizvodnju

Dunkermotoren počeo je sa probnom prizvodnjom u u Slobodnoj zoni Subotica, povrdio je za Yu Eco gradonačelnik Subotice Saša Vučinić.

Uporedo sa probnom proizvodnjom obavljaju se i poslednje pripreme za pokretanje serijske proizvodnje ovog nemačkog investitora koji se bavi proizvodnjom mikromotora i koji bi trebalo da zaposli 40 radnika.

Skupština grada je juče usvojila rešenje o opravdanosti proširenja područja Slobodne zone Subotica za još oko 16,5 hektara zemljišta u Malom Bajmoku u okolini zone. Ovom odlukom biće napravljen korak unapred u privlačenju investitora koji imaju interes da posluju u okvriru zone.

Upravni odbor Slobodne zone je 21. februara podržao ovakvo rešenje i iskazao potrebu za proširenjem zone ne samo za površine u vlasništvu grada nego i za zemljište površine preko 3 hektara na kojem svoje hale gradi fabrika auto-delova Norma grupa.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 1 mesec
Komentara: 5
Pregleda: 4469

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.