Komentara: 33
Pregleda: 4739

Dulić: Subotica za vreme DS dobila najviše novca po glavi stanovnika

13.03.2014. u 21:44h
Izvor: RTV Yueco
Subotica je od 2008. do 2012. godine, za vreme vladavine DS-a, bila je jedna od najatraktivnijih lokacija za investiranje i grad u kojem se gotovo najviše budžetskog novca po glavi stanovnika slilo za infrastrukturne projekte, izjavio je kandidat za narodnog poslanika na listi Demokratske stranke Oliver Dulić.
Dulić: Subotica za vreme DS dobila najviše novca po glavi stanovnika

U sinoćnom “Razgovoru s povodom” na Yu evo televiziji, osvrćući se još jednom na posetu prvog potpredsednika Vlade Srbije Subotici i privrednoj zoni u Malom Bajmoku, Dulić je rekao da Vučić ničim nije doprineo otvaranju tih fabrika, a da su Vučićevi saradnici, koji su se s njim “slikali” u toj zoni, bili glavni kritičari tog projekta kada je on započet.

Dulić tvrdi da je kao ministar u Vladi svakoga dana radio na privlačenju investiciju u Srbiju, a nakon toga da ti investitori odaberu Suboticu, iako su im bili nuđeni i drugi gradovi.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 33
Pregleda: 4739

Povezana vest

Povezane teme

Oliver Dulić

DS Subotica

Demokratska stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.